SANITAIR

SANITAIR van a tot z

 

 

 

Bent u uw huidige badkamer beu? Heeft u een oudere woning waarvan de sanitaire installatie en/of badkamer dringend aan vernieuwing toe is? Of bent u van plan om een nieuwbouw woning te plaatsen?

Wij bieden een oplossing voor elke situatie, op maat van uw wensen en budget.

Tevens bieden wij ook badkamer oplossingen die geschikt zijn voor mindervalide of minder mobiele personen.

 

 

 

 

Een zonneboiler of warmtepompboiler is een milieubewuste oplossing voor het verwarmen van uw sanitair warm water.

Bij een zonneboiler worden er, afhankelijk van het volume van de boiler, enkele zonnepanelen op het dak geplaatst waarmee de warmte uit de zon overgedragen wordt naar het sanitair water.

Bij een warmtepompboiler wordt de warmte dan weer uit de buiten- of omgevingslucht gehaald om zo het sanitair water op te warmen.

Uiteraard schijnt de zon niet altijd, en is de buitenlucht niet altijd warm genoeg om de volledige boiler op temperatuur te houden. Hierdoor is bijverwarming nog steeds noodzakelijk. Voor de renovatiemarkt zijn er voor deze oplossingen nog steeds premies te verkrijgen (opgelet met elektrische bijverwarming)

Voor nieuwbouw woningen zorgen deze oplossingen voor een verlaagt E-peil.

 

 

 

De grote hoeveelheden kalk in “hard” leidingwater hebben heel wat negatieve financiële gevolgen. Kalkafzetting vermindert drastisch de levensduur van kranen, wasmachines, vaatwassers en koffiezetapparaten. Ook ketels, boilers en leidingen krijgen het zwaar te verduren. Kalk zorgt voor een kortere levensduur van uw toestellen maar ook voor rendementsverlies van uw installatie. Door te investeren in een waterverzachter bespaart u al snel méér dan €500 per jaar.

Voor het plaatsen van een waterontharder kan u bij ons terecht, zowel voor nieuwe als reeds werkende sanitaire installaties.

 

 

 

Door de installatie van enkele filters kunnen we regenwater vrijwel zo zuiver krijgen als leidingwater waardoor we het kunnen gebruiken voor verschillende toepassingen.

Denk maar aan het doorspoelen van het toilet, het gebruik van een buitenkraan of het water voor de wasmachine.

Door het hergebruik van regenwater bespaart u liters water op uw factuur, want regenwater is nu eenmaal gratis.

Hiervoor zijn er verschillende systemen beschikbaar.

 

Wij zijn steeds bereid voor verdere uitleg of een passend advies!

 

Realisaties

Vul uw gegevens in, en we zullen u contacteren om een afspraak te maken.

Vraag uw vrijblijvende offerte